Perzselt virágláda


Perzselt virágláda

Kattintson a képre teljes méretért.

Megrendelés

Fa virágláda Rusztikus 100x40x60 újrahasznosított fából
12 349 Ft 6 999 Ft

Raktáron kevesebb mint 5 db
 db 
Fa virágláda Rusztikus 80x31x40 cm újrahasznosított fából
7 200 Ft 4 999 Ft

Rendelésre induló gyártás és szállítás
 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Termékleírás

Számunkra is fontos szempont, hogy természetünket óvjuk, ezért környezetbarát megoldásra törekedve újrahasznosított fából gyártott virágládát kínálunk, mely két méretben is kapható. A nagyobb virágláda mérete: 100x40x60 cm, míg a kisebbé 80x31x40 cm. Raklap felhasználásával, szeggel szerelve készülnek el ezek a rusztikus kinézetű virágládák, amik szélei peremet kapva teszik esztétikussá. Rusztikus hatás elérése perzseléses technikával készül. A perzselés révén kiégő puha rostok feketével kirajzolják a fa erezetét, ez által érjük el a rusztikus hatást. E technikával a fa kevésbé lesz gyúlékony és tartósítást kap, bármely vegyszer használata nélkül is. Az így kezelt fa ellenálló képessége jelentősen megnő a természeti viszontagságok ellen.


Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!